Personal > Centre d'investigació

Cristina García

Cristina García

cgarcía@cmrb.eu


La Cristina García va cursar un cicle formatiu de grau superior de tècnic de laboratori de diagnòstic clínic a l’IFP Roger de Llúria entre el 2010 i el 2012. Durant els seus estudis va realitzar pràctiques en les unitats de microbiologia, banc de sang i urgències de l’Hospital Moisès Broggi, així com al laboratori de Control de Potència de les Cèl·lules Mare de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), sota la supervisió del Dr. Ángel Raya.

Un cop obtingut el títol d’experimentadora animal (categoria B de Felasa), es va incorporar a treballar com a tècnic responsable del manteniment de les instal·lacions de peix zebra i de la cura i generació de les línies transgèniques. La Cristina també va exercir el paper d’ajudant en biologia molecular al laboratori del Dr. Ángel Raya, on ja havia realitzat les pràctiques prèviament. Durant aquest període, va adquirir una gran experiència tant en la cura de peixos zebra com en tècniques de laboratori.

El 2015 es va traslladar al CMR[B] fent les mateixes funcions que desenvolupava anteriorment, també amb l’equip de l’Ángel Raya. El 2016 realitza un curs sobre les bases genètiques de les malalties complexes (Aetel), augmentant així el seu coneixement en aquest camp.Publicacions seleccionades
© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2020 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat