Personal > Centre d'investigació

Anna Garcia

Anna Garcia

agarcia@cmrb.eu


L’Anna Garcia va obtenir la seva llicenciatura en Biologia Humana a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (UPF) l’any 2012. Durant aquest període va treballar en diversos grups de recerca: en el de Transició Epitelial-Mesenquimal i Progressió Tumoral de l’ Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) liderat pel Dr. Antonio García de Herreros (Barcelona), en el del Dr. James G. Martin en els laboratoris Meakins-Christie (Montreal, Canadà), i en el de Control de Potència de les Cèl·lules Mare a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) liderat pel Dr. Ángel Raya (Barcelona).

Va continuar els seus estudis i va obtenir un Màster en Indústria Farmacèutica i Biotecnològica a la UPF el 2013. Durant les seves pràctiques va establir i caracteritzar un protocol de marcatge per a cèl·lules mare neuronals al Fraunhofer Institute for Cell Therapy and Immunology (IZI, Leipzig, Germany).

L’Anna va començar a treballar en la seva tesi doctoral el 2013 a l’IBEC, en un projecte focalitzat en el procés de regeneració cardíaca del peix zebra que ha continuat al CMR[B] des del 2015, sota la direcció del Dr. Ángel Raya.Publicacions seleccionades
© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2019 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat