Ciència i societat : Estudiants

Projecte 'RegeneraTor'

Aquest projecte del CMRB està destinat a l’alumnat de batxillerat que està realitzant el seu treball de recerca.

Durant una jornada, podreu visitar algunes instal·lacions del CMRB, i a la sala de seminaris es realitzarà una sessió informativa amb alguns/es dels/ de les investigadors /es del centre. En ella podreu plantejar els interrogants i dubtes que us ajudin a completar el vostre treball entorn de la medicina regenerativa i les cèl·lules mare.

En la visita a les instal·lacions es mostra l'organització i el funcionament de:

una sala de cultius cel·lulars
una sala de criogènia
una sala d'ultracentrífugues
un laboratori general
una unitat de microscòpia
una unitat d'histologia

Per participar en aquest programa et demanem que ens enviïs un qüestionari amb les preguntes que t'agradaria formular, en la sessió informativa, a regenerator(ELIMINAR)@cmrb.eu i entre tots els qüestionaris rebuts realitzarem una selecció de preguntes.

Contactarem els/les alumnes/as interessats/des a través de correu electrònic.

Així mateix, els/les alumnes que estigueu interessats/des a fer una part pràctica del vostre treball de recerca a les nostres instal∙lacions (durant un període aproximat d’una setmana a l'estiu), podreu presentar una carta de motivació de MÀXIM 300 CARÀCTERS.

Entre els assistents que participaran en l’activitat de RegeneraTor s’escolliran 2 alumnes per portar a terme la part pràctica. El criteri de selecció serà el contingut de la carta de motivació i el personal qualificat del CMRB serà l’encarregat d’escollir-los.

Formulari de sol·licitud


© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2017 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat