News > CMRB

08.01.2008 Institut d’Estudis Catalans

Nou Portal de Publicacions de l’Institut d’Estudis Catalans

L’Institut d’Estudis Catalans comunica que ja és actiu el nou Portal de Publicacions, al qual es pot accedir des de l’enllaç que hi ha en la web o, directament, per mitjà de l’adreça:

http://publicacions.iec.cat


Aquest portal de publicacions que us ofereix l’Institut d’Estudis Catalans, l’acadèmia catalana de les ciències i les humanitats, constitueix un entorn comú d’accés a totes les obres que ha editat des que fou fundat ara fa cent anys. Les publicacions de l’Institut són el resultat de la recerca i de les activitats dutes a terme per aquesta corporació, i tenen per objectiu difondre tota classe d’assoliments científics i culturals aconseguits per especialistes de totes les disciplines.


El portal conté una potent base de dades que inclou la fitxa catalogràfica, elaborada pel Servei de Documentació i Arxiu de l’IEC i les opcions de compra de totes les obres publicades. El buidatge de totes les revistes científiques, les jornades, els congressos, les miscel·lànies i altres reculls que conformen aquest catàleg ofereix la possibilitat de conèixer més de vint-iquatre mil articles.


Hi ha sis opcions d’accés a les dades d’aquest portal, segons les pestanyes de color que les diferencien:


— El catàleg: descripció bibliogràfica i una cerca avançada que permet combinar camps, navegar pels resultats i visualitzar les fitxes, els sumaris, les opcions de compra de cada obra, i també el text complet en segons quins casos.


— Les col·leccions bibliogràfiques: es pot veure la descripció bibliogràfica de tots els números que la conformen.


— Les revistes científiques: cada una es pot consultar mitjançant un menú desplegable que ofereix tots els números publicats.

— Les monografies: es pot consultar el contingut íntegre del text de cada monografia mitjançant un enllaç a l’arxiu en PDF associat.


— La botiga: ofereix un entorn d’accés a totes les obres que es troben disponibles per a la venda, amb l’opció de compra mitjançant una passarel·la de cobrament d’entorn segur de Caixa Catalunya.

— Les novetats editorials: aparador virtual on són exhibides les obres aparegudes durant el darrer mes, començant per la més recent, amb l’opció de visualitzar el conjunt d’obres editades durant els darrers dos anys i la possibilitat d’accedir a la consulta de la fitxa completa.
© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2019 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat