News > CMRB

24 de febrer de 2017

El CMR[B] s’uneix al YoMo

El CMR[B] s’uneix al YoMo
 

El 28 de febrer el CMR[B] participarà al YoMo, el “Youth Mobile Festival”, un esdeveniment per inspirar la següent generació de científics, tecnòlegs, enginyers i dissenyadors a tenir èxit en un món cada vegada més mòbil.

La primera edició del YoMo Barcelona es posarà en marxa com a part del “GSMA Mobile World Congress” des del 27 de febrer al 2 de març a la Fira de Montjuïc (Hall 1). El seu objectiu és inspirar milers de joves (entre els 10 i els 16 anys) i ajudar-los a aprendre més sobre les professions en els sectors STEAM.

Durant quatre dies, el YoMo Barcelona donarà la benvinguda a 20.000 estudiants procedents d’arreu de Catalunya i Espanya a una gran mostra de ciència i tecnologia. Amb espectacles de teatre en directe, tallers interactius, i dotzenes d’activitats pràctiques, hi haurà quelcom per involucrar a cada jove. L’accés al YoMo és de franc i està dissenyat per portar l’ensenyament de l’aula a la vida, mostrant les emocionants i gratificants carreres professionals que estan disponibles en el ecosistema mòbil i STEAM. Els estudiants experimentaran 13.000 m2 de ciència i tecnologia enlluernadora. El YoMo cobrirà un ampli rang de contingut a través de totes les àrees de la Ciència, la Tecnologia, la Enginyeria, les Arts (i el disseny), i les Matemàtiques (STEAM, les sigles d’aquestes disciplines en anglès).

Amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, aquest esdeveniment reunirà a més de 100 actors a través dels sectors STEAM, incloent les institucions educatives, els organismes professionals, els laboratoris de R+D i líders empresarials i industrials. Els estudiants no només es divertiran, sinó que tindran la oportunitat d’aprendre sobre les matèries, les vies acadèmiques i les futures opcions professionals disponibles.

El CMR[B] serà a l’stand interactiu del PRBB, que serà compartit entre diverses institucions com l’IMIM, el CRG, el CEXS_UPF, l’IBE (CSIC-UPF) & l’ISGlobal durant 3 dies. Aquest stand anomenat Biojúnior oferirà tallers i experiments en diferents àmbits de la recerca biomèdica. El CMR[B] hi serà el 28 de Febrer de 9:30 a 13h. i mostrarà als visitants les 2 vies per saber més sobre la regeneració cardíaca i com portar aquests descobriments a la clínica.


Més informació:
Pàgina Web del YoMo
Biojúnior
© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2019 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat