News > CMRB

13 de març de 2017

Unistem day 2017 al CMR[B]

Unistem day 2017 al CMR[B]
 

El proper dia 17 de març serà una oportunitat per a l'aprenentatge, el descobriment i la discussió sobre la recerca en cèl•lules mare per als gairebé 30.000 estudiants europeus de secundària que participaran a l’Unistem Day. Al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]), una de les 11 entitats espanyoles participants, els estudiants de l’IES Pompeu Fabra podran gaudir de les activitats que els investigadors del Banc de Línies Cel•lulars han desenvolupat específicament per aquesta data.

Aquesta jornada anual – que enguany arriba a la novena edició - busca estimular l' interès dels joves a través de conferències, debats, pel•lícules i esdeveniments recreatius en el context de la investigació amb cèl•lules mare. L'esdeveniment es durà a terme de manera simultània entre diverses universitats d'Europa, incloent els països d'Espanya, Itàlia, Regne Unit i Suècia.

L’UniStem day començarà a les 9 del matí de forma simultània a tots els centres participants. Al CMR[B], els estudiants de l’IES pompeu Fabra podran gaudir de la conferència “Cèl•lules mare pluripotents: què són i què podem fer amb elles”, a càrrec de la Dra. Begoña Aran, i el joc “Reconstruint el cor amb cèl•lules mare”. Els joves podran descobrir la recerca tenint en compte no només el contingut i els mètodes científics, sinó també el fet que la investigació és divertida i fomenta relacions personals i socials.

També s'habilitaran fòrums socials com Facebook tant a escala nacional com a escala internacional.

Pàgina a Facebook

Compte a Twitter - @UnistemSpain
© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2019 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat