Personal

Bioimatge i histologia

Les plataformes del CMR[B]estan dissenyades com espais de cooperació entre els especialistes tècnics i els investigadors.
Davant el desenvolupament dels objectius científics, en cada plataforma s'aborda com orientar i establir els processos, emprant la tècnica més adequada i l'equip més precís. Amb aquesta finalitat s'han dotat d'equipaments i tecnologia altament sofisticada, i s'ha incorporat personal especialista en cada una de elles.

Amb un model d'intercanvi d'informació constant i dinàmic entre les diferents plataformes és possible completar i interelacionar els diferents estudis i experiments que es duen a terme.

És aquesta coordinació, entre els diferents especialistes tècnics i els investigadors del centre, el que ens dona la confiança de disposar d'uns serveis d'alt nivell de qualitat i eficiència.

La plataforma Bioimaging està pensada per oferir als investigadors del CMR[B] la microscòpia en tota la seva dimensió, des de la microscòpia òptica convencional (inclusió en parafina, estudis morfològics i deteccions moleculars), passant per la microscòpia òptica més avançada (microscòpia làser confocal multifotó per a estudis tridimensionals i "in vivo"), fins a l'alta resolució i la capacitat d'augment de la microscòpia electrònica (microscòpia electrònica de rastreig i transmissió per a estudis ultraestructurals).

Per fer-ho, la plataforma consta de l'àrea d'histologia, en la qual es preparen totes les mostres segons les diferents tècniques, i l'àrea de microscòpia. D'aquesta manera es pretén tractar el problema científic des de nivells diferents, amb l'adequació de les eines utilitzades a cada objectiu plantejat, i buscant sempre les últimes metodologies desenvolupades en aquest àmbit.

CONTACTE

Histologia: histology.unit@cmrb.eu

Microscòpia electrònica (ME): e-microscopy.unit@cmrb.eu

Microscòpia òptica (MO): o-microscopy.unit@cmrb.eu


© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2019 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat