Personal

Cultiu Cel·lular

La plataforma de cultius cel.lulars és una unitat bàsica del nostre centre que té com a objectiu proporcionar als investigadors del CMRB serveis i assitència tècnica en l'area d'investigació de les cèl.lules mare, l'embriologia i el cultiu cel.lular i de teixits.

La plataforma ofereix equipament, tancs de nitrogen líquid per emmagatzemar cèl.lules i teixits, material i reactius de cultius així com una sèrie de serveis: detecció de micoplasma, assessorament protocolari i suport tècnic. A més, la plataforma manté un banc criogènic on s'inclouen un conjunt de cèl.lules mare embionàries i un gran ventall de línies cel.lulars establertes, les quals estan a la disposició dels investigadors del centre.

La unitat de cultius consta de 5 sales de cultiu cel.lulars i de teixits equipades amb tecnologia puntera i que es troben distribuïdes en llocs estratègics del centre. Dues d'aquestes sales estan reservades al cultius de cèl.lules mare i una altra sala té la categoria de bioseguretat 2.

La plataforma de cultius cel.lulars està vinculada i amb continua col.laboració amb el banc de línies cel.lulars del CMRB, que té la missió de generar, caracteritzar i mantenir línies de cèl.lules mare embrionàries humanes.

CONTACTE: cellculture@cmrb.eu


© Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona 2009-2019 - Nota legal - Política de cookies - Crèdits - Accessibilitat